Konfirmation

Konfirmationsforberedelse

I Mårum sogn finder konfirmationsforberedelsen sted i 8. klasse. Alle børn der bor i Mårum sogn, eller går på Gribskov Lilleskole kan gå til konfirmationsforberedelse i Mårum. Undervisningen finder sted primært på hele dage, hvor børnene har fri fra skole og på enkelte lørdage og søndage. Undervisningen foregår i Sognestuen på Skovvej 13 i Mårum.

Konfirmation Kristi Himmelfarts dag

Konfirmationen holdes i Mårum kirke Kristi Himmelfarts dag. Der bliver tildelt bænke til de antal gæster man har med, og det er en festlig dag men anderledes musik og en afslappet hyggelig atmosfære der kan holde de fleste nerver i ro.

Indskrivning til konfirmation

Indskrivning til konfirmation foregår via denne formular konfirmandindskrivning. Når man er indskrevet kommer både forældre og konfirmander til en samtale med Pia Niebuhr, der er præst i Mårum kirke. Denne samtale er for at lære hver enkelt at kende inden undervisnigen går i gang. Samtalerne foregår sidste onsdag i juni. 

Transport fra kirken efter konfirmationen

Som noget nyt i Mårum kirke, kommer Niels Frølich Nilsson med sin Limousine, for at hente konfirmanderne efter kirke. Han kører dem til hver deres fest. Dette er hyggeligt for de unge, fordi de får mulighed for at sidde og snakke om det de lige har oplevet sammen, og de får startet deres fester på samme måde.