Det traditionsrige julemarked i Mårum Præstegård

 

Hvert år den sidste lørdag i november er der julemarked i Mårum præstegård.

Indenfor vil Sognestuen være julepyntet og summe af julemusik. I cafeen bliver der solgt diverse lækre kager, varm glögg, æbleskiver og andet godt.

Alle boder vil være udenfor i teltene. På gårdspladsen vil der desuden være ponyridning, Dittes berømte flæskestegssandwich samt mulighed for at børnene kan bage snobrød. Hvad der præcis kommer af salgs boder, kan vi ikke helt vide endnu, men der plejer at være julesnaps og likør, dekorationer og gravpynt, malede sten, pileflet, keramik, småkager, romkugler, syltetøj og meget meget mere. Så der vil være rig mulighed for, at gøre de indledende juleindkøb.

Reserver en bod

Ønsker du en bod så følg linket Tildmeld her Pladsen koster 10 % af omsætningen. Da der efterhånden er rift om stadepladserne, forbeholder vi os retten til at vælge, hvis der er for mange af de samme boder. Vi glæder os til at hører fra jer.

Frivillig ved julemarkedet

 

Vi har altid brug for hænder til årets julemarked, ja faktisk kan vi altid bruge hænder i Mårum kirke. Der skal bages kager, pyntes, ordnes og hygges. Jo flere vi er, jo hyggeligere bliver det at være med. Du kan melde dig til via dette link: Tilmelding som frivillig Her er der mere info og tidspunkt for det møde hvor vi planlægger.