Giv en hånd med...

Mårum kirke ligger i et sogn, hvor folk gerne vil hinanden. Der er mange arrangementer i vores kirke. Alle arrangementer kræver hænder og dem mangler vi ind i mellem nogle af.

At grille en pølse i præstegårdshaven, dele gløgg ud i kirken juleaften, kører i skoven og stiller stole op til en friluftsgudstjenst er jo ikke noget at snakke om, men hvis det er de samme der gør det hver gang og skal man gøre det alene, bliver det en pludselig en byrde. Vi har så mange dejlige mennesker der springer til og hjælper, men kan sagtens bruge flere der vil hjælpe.

Du får besked, når der er mangel på hænder. Det forpligter på ingen måde og har du ikke tid eller lyst, lader du bare være at reagerer på forespørgslen. Tilmeld dig Mårum kirkes korps af frivillige ved tilmelde dig nedenfor. Vi glæder os til at få dig med i fællesskabet.

Tilmeld dig her

Mød nye mennesker...

Det er en skøn måde at være sammen på.

Vi hygger os gevaldigt, når vi arbejder sammen på kryds og tværs. Efter arrangementerne drikker vi en øl eller en kop kaffe, vender hvad der var godt og skidt og snakker om løst og fast.

At være sammen på denne måde styrker fællesskabet og danner nye venskaber. Samtidig giver det også andre mennesker der deltager en dejlig oplevelse.