Begivenheden har allerede fundet sted.

Familiegudstjeneste med børnekor kl. 15.00

Dato Søndag d. 28. november 2021 (hele dagen)
Familiegudstjeneste med børnekor kl. 15.00

På Gribskov Lilleskole har vi haft en årelang tradition med at synge og spille til familiegudstjeneste i Mårum Kirke 1.søndag i advent. Corona pandemien satte en stopper for musikudøvelse i skolen og vores traditionsrige julekoncert. Men i år kommer Gribskov Lilleskoles børnekor og synger julen ind 1.advent.

Det er elever fra 0.-3.klasse der har 45 minutters ugentligt kor på skemaet med lærerne Lone Duerlund og Malene Falck.

Et lille børneorkester

Eleverne nyder at synge og være sammen på tværs af årgange, - og glæder sig til, at de kan komme ud og vise, hvad de arbejder med i børnekoret. Der vil også være et lille børneorkester der spiller instrumentalt-numre. Alle instrumenter har været pakket væk, så det er herligt at kunne spille blokfløjte og xylofoner igen.

Vi har i år tema om engle, hverdagsengle, frække engle, sjove engle, julens engle. Vi glæder os til at komme i julestemning i den smukke Mårum Kirke 1.advent.

Byens juletræ

Efter gudstjenesten er der fakkeloptog fra kirken og hen til byens juletræ, som vi skal have tændt. Træet står i ”anlægget” – den trekant/ grønne område der er hvor Mårum Gade munder ud i Ny Mårumvej. Vi synger et par julesange og så tæller vi ned fra 10 og ser om træet tændes. Bagefter byder forsamlingshuset på julehygge og gratis gløgg, cacao og æbleskiver.

Juletræstændingen er ca. kl. 15.45