Begivenheden har allerede fundet sted.

Onsdag d. 29. juni 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Aftenandagt med spisning

Der er meget snak om dårligt arbejdsmiljø i folkekirken, men i Mårum har vi haft Johannes Albrechtsen som organist i 58 år, så helt galt kan det ikke være. Og når man som han har rundet de 80 år, har man vel også optjent retten til at blive aflastet og gå lidt ned i tid!

Så derfor har vi i Mårum kirke nu også ansat Kenneth Lauritzen, som indtil for nylig var ansat som underviser på Helsinge Musikskole. Kenneth er uddannet i musik fra Københavns Universitet og spiller både klaver og trommer og det så godt at han sidste år var vikar på Cirkusrevyen.

Til marts håber han at komme i gang med en kirkemusikeruddannelse med orgel og kor.

Planen er, at fremover er det Johannes der spiller til vores søndagsgudstjenester og bisættelser og så dækker Kenneth vores månedlige aftengudstjeneste, diverse særgudstjenester og vores andagter på Arresødal.

Fyraftensgudstjeneste

Har I lyst til at møde Kenneth så holder vi onsdag den 29. juni en Fyraftengudstjeneste med sommersange i Mårum kirke kl. 17.00 og bagefter går vi hen i Sognestuen og spiser sammen. Maden får vi fra Nordsjællands Kogekoneservice i Ejlstrup og det er gratis at spise med, men I skal melde jer til på kirkens hjemmeside: www.mårumkirke.dk

Onsdag d. 29. juni kl. 17.00  (PN)

726 Gak ud min sjæl