Gospeldag med Helene Dahl

20.01.2018 kl. 10:00 - 15:30

”Store gospeldag” i Mårum kirke – kom og vær med!

 

Det er 7 år i træk, at vi holder ”Sognegospel” i Mårum og det er en dag, som er fyldt med glæde og store smil, for det er en utrolig dejlig oplevelse, at synge sammen. Sidste år var vi et kor på 35!

Mårums konfirmandhold har det som en del af deres undervisning, men arrangementet er for alle, som har lyst og erfaringen sige os, at det er en god oplevelse for de alle, at flere generationer synge sammen.

Det er ikke noget krav, at man har været med tidligere, ej heller at man har en smuk sangstemme. Bare kom og vær med.

 

Det er skønne Helene Dahl fra Nødebo gospelkor og hendes pianist, der fører os sikkert igennem dagen og får lært os nogle gospelsange, som vi kan synge til gudstjenesten om søndagen.

Helene arbejder til daglig som underviser og korleder og har mange års erfaring med workshops i kirker og for virksomheder. Hun er utrolig dygtig og super professionel.

Desuden synger hun fantastisk og jeg tør godt love, at hun vil glæde os med et solonummer til gudstjenesten om søndagen d. 21.

 

Vi øver lørdag d. 20. januar fra kl. 10.00 til kl. 15.30 foruden at vi deltager i gudstjenesten søndag d. 21. januar kl. 14.00.

Af hensyn til dem der laver frokosten er der tilmelding til Pia på mail:pin@km.dk eller tlf. 24211770. Arrangementet er gratis.

Del dette:
<- Tilbage
cookie information