Sankt Hansfest i Mårum forsamlingshus

23.06.2017 kl. 18:30 - 19:00

Stor Sankt Hans fest i Mårum Forsamlingshus fredag d. 23. juni med mad, underholdning, dans og bål.

 

For syvende år i træk, bliver der Sankt Hans fest i Mårum forsamlingshus.

Løjerne begynder kl. 18.30 og menuen vil som sædvanlige være super lækker og der bliver 2 retter plus kaffe og te. Hvad menuen præcis bliver, ligger ikke helt fast endnu, men I kan roligt glæde jer! Igen i år er det Ditte Baltser og Gitte Christiansen der sørger for maden, så det kan simpelthen ikke gå galt.

 

Husker I den gode musik og at vi dansede boogie woogie sidste år og næsten ikke kunne løsrive os og gå ud til bålet?  Igen i år har vi bedt Morten Lucas kommer og spille og synge for os og byde op til dans. Nu er det jo en fredag, så der vil være musik efter bålet og frem til kl. 24.00 og alle er selvfølgelig velkomne til at gå med ind til en svingom.

 

Men skal der overhovedet blive noget bål, må vi have samlet noget brandbart - og det skal ikke være trykimprægneret træ eller affald! Det leveres på det grønne område bag forsamlingshuset.

Men ring lige til Torben Boman Larsen i Kagerup tlf. 20229072 inden i kører om med det, så vi ikke ender med for meget.

 

Ingen bål uden båltale. Sidste år var vi 4 som stillede op og hver fortalte en gammel - mere eller mindre sandfærdig - historie fra lokalområdet. Vi finder et par stykker frem til i år også.

 

Så er vi kommet til det praktiske: tingene glider altid lettere, når vi løfter i samlet flok, så hvis nogen har mulighed for at give en hånd med at sætte borde og stole op, dække bord eller være med på oprydningen, så giv Pia præst besked på en mail eller på telefon.

 

Bålet tændes kl. 21.30 og vi synger et par sommersange og selvfølgelig ”Vi elsker vort land”.  

Man er velkommen til at komme forbi - også selv om man ikke har været med til spisningen og man må også gerne købe drikkevarer inde i baren og tage med ud.

 

Billetter sælges på OK Tanken i Mårum fra d. 6 – 18. juni og koster 125 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn. Der er plads til 100 gæster, så det er efter ”først til mølle” princippet.

 

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen Menighedsrådet

Del dette:
<- Tilbage
cookie information